NAJNOVIJE VIJESTI AVIOKOMPANIJA
Akcija/novost više nije aktualna.

Croatia Airlines objavila promjene u redu letenja za prosinac 2020.

Hrvatska nacionalna aviokompanija Croatia airlines u prosincu će letjeti na 11 međunarodnih linija iz Zagreba.

Kao i do sada, najveći broj tjednih letova biti će prema Frankfurtu, zatim prema Amsterdamu, dok će u prosincu najmanji broj letova biti prema zračnoj luci u Sarajevu.

Linija Zagreb - Amsterdam - Zagreb u prosincu prometuje svakodnevno, s jutarnjim polaskom iz Zagreba.

Linija Zagreb - Beč - Zagreb prometuje jednom tjedno, svake srijede, 09., 16., 23. te 30. prosinca.

Linija Zagreb - Brussels - Zagreb prometuje dva puta tjedno, petkom i nedjeljom. Umjesto na Božić, linija će iznimno prometovati u srijedu, 23. prosinca.

Linija Zagreb - Frankfurt - Zagreb prometuje dva do tri puta dnevno, subotom jednom dnevno.

Linija Zagreb - Kopenhagen - Zagreb prometuje dva puta tjedno, srijedom i petkom. Dodatno su u prodaji direktni letovi u srijedu, 16. prosinca, subotu, 19. prosinca, te ponedjeljak, 21. prosinca.

Na Božić zrakoplovi Croatia Airlinesa neće prometovati prema međunarodnim destinacijama

Linija Zagreb - London - Zagreb prometuje jednom tjedno, ponedjeljkom. Dodatno su u prodaji direktni letovi u subotu, 19. prosinca, srijedu, 23. prosinca te srijedu, 30. prosinca.

Linija Zagreb - Pariz - Zagreb prometuje dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Dodatno je u prodaji direktni let u utorak, 22. prosinca.

Linija Zagreb - Rim - Zagreb (via Split) prometuje tri puta tjedno, ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom. Umjesto četvrtka, 24. prosinca, u prodaji je direktni let u srijedu, 23. prosinca.

Linija Zagreb - Sarajevo - Zagreb privremeno je suspendirana. Ista će ponovno biti u prometu od 17. prosinca, s dva leta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.

Linija Zagreb - Skopje - Zagreb prometuje dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. U prodaji nije polazak na Božić.

Linija Zagreb - Zurich - Zagreb prometuje dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom. Dodatno su u prodaji direktni letovi u petak 18., subotu 19 te subotu 26. prosinca.


Direktni letovi Croatia Airlinesa iz Zračne luke Split

Linija Split - Frankfurt - Split prometuje jednom tjedno, svake subote. Kompanija nudi svakodnevne letove iz Splita prema Frankfurtu s kratkim presjedanjem u Zagrebu.

Linija Split - Munchen - Split prometuje dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. Dodatno su u prodaji letovi subotom (19. i 21. 12.), a umjesto na Božić, linija će prometovati u srijedu, 23. prosinca.

Linija Split - Rim - Split prometuje tri puta tjedno, ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom. Umjesto četvrtka, 24. prosinca, u prodaji je direktni let u srijedu, 23. prosinca.

Croatia Airlines u prosincu je, očekujući blago povećanje putničke potražnje, povećala broj letova na liniji prema Brusselsu, Kopenhagenu, Londonu, Parizu i Zurichu. Povećanja su minimalna, što je s jedne strane i očekivano s obzirom na to da su na snazi nove mjere koje će veći broj putnika prisiliti da odustanu od putovanja u Hrvatsku u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika.

Nove mjere na granici možete provjeriti OVDJE.

Linija iz Splita za Munchen u ovom je trenutku jedina direktna linija između hrvatskih zračnih luka i glavnog grada Bavarske, nakon što je Lufthansa s 01. prosincem ukinula liniju Munchen - Zagreb a na istoj trenutno ne prometuje ni Croatia Airlines.

 

Izvor: Croatian Aviation

 

04.12.2020.

Najnoviji postovi

Korisni linkovi sa aktualnim informacijama i pravilima ulaska u pojedine zemlje
Putovanja na letovima unutar EU bez maske
Povratak linije Toronto - Zagreb kompanije Air Transat
United Airlines se vraća u Hrvatsku linijom New York - Dubrovnik

Galerija

Najnovija putovanja