NAJNOVIJE VIJESTI AVIOKOMPANIJA
Akcija/novost više nije aktualna.

LUFTHANSA za Uskrs prometuje prema Dubrovniku i Splitu

Njemačka nacionalna aviokompanija, Lufthansa, će u vrijeme oko uskrsnih blagdana obnoviti promet prema dvije hrvatske zračne luke, Dubrovniku i Splitu.

Kompanija će pojačati postojeće i obnoviti promet na većem broju linija iz Njemačke prema tradicionalnim turističkim destinacijama: Španjolskoj, Grčkoj, Italiji ali i Hrvatskoj, s obzirom da usprkos restriktivnim mjerama putovanja bilježi rast bookinga u vrijeme oko Uskrsa.


Lufthansa je već obnovila promet na liniji iz Frankfurta prema Zagrebu, te je također otkazala liniju iz Munchena prema Zagrebu.


Linija Munchen - Split - Munchen biti će u prometu od subote, 27. ožujka. Najavljena su tri leta tjedno, do 15. travnja svakog petka, subote i nedjelje. Dodatno, dostupan je i let u ponedjeljak, 29. ožujka.


Linija Frankfurt - Split - Frankfurt prometovat će od četvrtka, 01. travnja. Do 18. travnja najavljeno je 8 povratnih letova. Nakon blagdana linija će prometovati subotom i nedjeljom.


Linija Munchen - Dubrovnik - Munchen prometovat će od nedjelje, 28. ožujka, od 01. travnja dostupna su dva leta tjedno, svakog četvrtka i subote.


Na linijama prema Splitu i Dubrovniku najavljeni su zrakoplovi tipa E190 kapaciteta 100 putnika, no ako bude potrebno kompanija će povećati kapacitet sukladno bookingu.
Izvor: croatianaviation.com
Objavljeno 17.03.2021.


Najnoviji postovi

Korisni linkovi sa aktualnim informacijama i pravilima ulaska u pojedine zemlje
Putovanja na letovima unutar EU bez maske
Povratak linije Toronto - Zagreb kompanije Air Transat
United Airlines se vraća u Hrvatsku linijom New York - Dubrovnik

Galerija

Najnovija putovanja