NAJNOVIJE VIJESTI AVIOKOMPANIJA
Akcija/novost više nije aktualna.

EUROWINGS u travnju prometuje samo na 3 linije prema Hrvatskoj

Poznata njemačka niskotarifna aviokompanija Eurowings u travnju planira prometovati na tri linije iz Njemačke prema hrvatskim zračnim lukama.

Kompanija je u normalnim okolnostima pokretala veći broj linija prema Hrvatskoj s krajem ožujka, no to se prošle kao ni ove godine neće dogoditi zbog smanjene potražnje i putničkih restrikcija.


Ipak, Eurowings će u travnju obnoviti promet na jednoj liniji prema Hrvatskoj, Stuttgart - Split - Stuttgart koja će od 03. travnja prometovati jednom tjedno, svake subote.


Druga linija Eurowingsa prema Zračnoj luci Split iz Dusseldorfa, Dusseldorf - Split - Dusseldorf, koja je trebala prometovati cijele zime ali je zbog niske potražnje privremeno suspendirana, prometovati će jednom tjedno, subotom.


Eurowings prometuje na dvije linije prema Zagrebu, iz Colognea i Stuttgarta, no linija Stuttgart - Zagreb - Stuttgart trenutno je suspendirana i kompanija na njoj ne planira prometovati u travnju. Booking je otvoren za letove od svibnja.


Linija Cologne - Zagreb - Cologne od 05. do 11. travnja imati će četiri leta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak i nedjelja), a zatim su do kraja travnja dostupna tri leta tjedno, bez letova ponedjeljkom.

Ostala odredišta Eurowingsa u Hrvatskoj (Pula, Rijeka, Zadar, Dubrovnik i Osijek) nemaju najavljenih letova u travnju. U prodaji nema jedinu liniju prema Osijeku - onu iz Stuttgarta, pa je vrlo vjerojatno da kompanija prema Osijeku ove godine neće niti prometovati. Podsjećamo, to je bila jedina međunarodna linija prema Zračnoj luci Osijek u ljetnoj sezoni 2020. godine, a prema trenutno dostupnim podacima, ako ne bude pozitivnih promjena, ova bi zračna luka u ljeto 2021. mogla biti bez redovnih međunarodnih linija.


Izvor: croatianaviation.com
Objavljeno 25.03.2021.

Najnoviji postovi

Korisni linkovi sa aktualnim informacijama i pravilima ulaska u pojedine zemlje
Putovanja na letovima unutar EU bez maske
Povratak linije Toronto - Zagreb kompanije Air Transat
United Airlines se vraća u Hrvatsku linijom New York - Dubrovnik

Galerija

Najnovija putovanja