NAJNOVIJE VIJESTI AVIOKOMPANIJA
Akcija/novost više nije aktualna.

AUSTRIAN od 26.3. ponovo u Zagrebu

Austrian Airlines će nakon gotovo 2 mjeseca pauze 26.03. odraditi prvi let na liniji Beč - Zagreb - Beč.

Kompanija će time ponovno obnoviti promet na ovoj liniji i nastaviti prometovati kroz cijelu ljetnu sezonu. Za prvi dio travnja najavljena su četiri leta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom), a kompanija planira povećati broj operacija u drugoj polovici travnja.

Istovremeno, otkazala je letove prema Splitu i Dubrovniku koji su također trebali krenuti s prometovanjem u sljedećih nekoliko dana, isključivo zbog niske potražnje i nedovoljnog bookinga.

Iako su letovi prema Dubrovniku bili najavljeni već s krajem ožujka, prvi trenutno dostupni let Beč - Dubrovnik dostupan je od petka, 23. travnja.


Letovi na liniji Beč - Split - Beč bili najavljeni od 28. ožujka a novi planirani početak operacija na ovoj liniji sada je zakazan za 30. travnja.


S obzirom na epidemiološku situaciju i restrikcije nije čudno da aviokompanije rade ad-hoc promjene i otkazuju već najavljene letove, toga smo svjesni već neko vrijeme te isto rade i brojne druge aviokompanije. Očito je da ćemo na povratak većeg broja prijevoznika u Hrvatsku morati čekati kraj svibnja odnosno početak lipnja.
Izvor: croatianaviation.com
Objavljeno 26.03.2021.

Najnoviji postovi

Korisni linkovi sa aktualnim informacijama i pravilima ulaska u pojedine zemlje
Putovanja na letovima unutar EU bez maske
Povratak linije Toronto - Zagreb kompanije Air Transat
United Airlines se vraća u Hrvatsku linijom New York - Dubrovnik

Galerija

Najnovija putovanja