NAJNOVIJE VIJESTI AVIOKOMPANIJA

AUSTRIAN od 26.3. ponovo u Zagrebu

Austrian Airlines će nakon gotovo 2 mjeseca pauze 26.03. odraditi prvi let na liniji Beč - Zagreb - Beč.

Kompanija će time ponovno obnoviti promet na ovoj liniji i nastaviti prometovati kroz cijelu ljetnu sezonu. Za prvi dio travnja najavljena su četiri leta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom), a kompanija planira povećati broj operacija u drugoj polovici travnja.

Istovremeno, otkazala je letove prema Splitu i Dubrovniku koji su također trebali krenuti s prometovanjem u sljedećih nekoliko dana, isključivo zbog niske potražnje i nedovoljnog bookinga.

Iako su letovi prema Dubrovniku bili najavljeni već s krajem ožujka, prvi trenutno dostupni let Beč - Dubrovnik dostupan je od petka, 23. travnja.


Letovi na liniji Beč - Split - Beč bili najavljeni od 28. ožujka a novi planirani početak operacija na ovoj liniji sada je zakazan za 30. travnja.


S obzirom na epidemiološku situaciju i restrikcije nije čudno da aviokompanije rade ad-hoc promjene i otkazuju već najavljene letove, toga smo svjesni već neko vrijeme te isto rade i brojne druge aviokompanije. Očito je da ćemo na povratak većeg broja prijevoznika u Hrvatsku morati čekati kraj svibnja odnosno početak lipnja.
Izvor: croatianaviation.com
Objavljeno 26.03.2021.

Najnoviji postovi

VAŽNO Zagrebačka ZL omogućila brzo testiranje putnicima za Amsterdam
COVID-19 Korisni linkovi sa aktualnim informacijama i pravilima ulaska u pojedine zemlje
AKCIJA TURKISH AIRLINES ➜ Povratne karte ISTANBUL od 1131 kn
AKCIJA FLY DUBAI do 31.01.2022.!

AKCIJA FLY DUBAI do 31.01.2022.!

2022-01-19 08:37:18

Galerija

Najnovija putovanja