NAJNOVIJE VIJESTI AVIOKOMPANIJA

United Airlines se vraća u Hrvatsku linijom New York - Dubrovnik

Američki avioprijevoznik, United Airlines, 27.05.2022. obnavlja redovnu sezonsku liniju između New Yorka (Zračna luka Newark) i Dubrovnika. Linija je s prometom započela prošle godine te se pokazala kao vrlo uspješna za američkog avioprijevoznika.

Prošle godine isto je učinila i američka Delta Air Lines, pa su ova dva avioprijevoznika nudila čak 8 tjednih letova između New Yorka (Zračne luke John F. Kennedy i Newark) i Dubrovnika. No Delta je ove zime odustala od linije prema Dubrovniku.

Zrakoplovi United Airlinesa tipa B767-300ER na liniji između New Yorka i Dubrovnika prometovat će četiri puta tjedno, s polaskom iz Dubrovnika svakog utorka, četvrtka, subote i nedjelje, u razdoblju od 29. svibnja do 29. rujna ove godine. Podsjećamo, prošlog je ljeta United Airlines prometovao na redovnoj liniji od početka srpnja do kraja rujna.

Croatia Airlines i United Airlines, dvije članice Star Alliance grupacije, potpisale su code-share ugovor pa je na web stranici američkog prijevoznika moguće kupiti vezane karte s polaskom iz Zagreba za New York s presjedanjem u Dubrovniku.


Izvor: Croatian Aviation


Objavljeno: 19.05.2022.

Najnoviji postovi

Korisni linkovi sa aktualnim informacijama i pravilima ulaska u pojedine zemlje
Putovanja na letovima unutar EU bez maske
Povratak linije Toronto - Zagreb kompanije Air Transat
United Airlines se vraća u Hrvatsku linijom New York - Dubrovnik

Galerija

Najnovija putovanja