NAJNOVIJE VIJESTI AVIOKOMPANIJA

U Zračnoj luci Zagreb predstavljena knjižnica s otvorenim pristupom ZAG Flybrary


Prenosimo članak sa stranice Međunarodne zračne luke Zagreb:


Putnici na međunarodnim letovima imaju mogućnost vrijeme čekanja na ukrcaj u zrakoplov, ali i prilikom samog putovanja, obogatiti knjigom za što im neće biti potrebna prethodna upisnina ni članarina. ZAG Flybrary slobodna je knjižnica koja se temelji na načelima otvorenog pristupa i dijeljenja, a postavljena je u prostoru međunarodnih odlazaka Zračne luke Franjo Tuđman. Napeti triler, povijesni ili ljubavni roman, zbirku poezije ili nešto slično putnici mogu potpuno besplatno uzeti s police, a ako uz sebe imaju knjigu koju su već pročitali, mogu je ostaviti i pružiti drugima priliku da uživaju u njoj.
 
Osnovno pravilo glasi - Trebaš jednu? Uzmi jednu. Imaš jednu? Ostavi jednu.
 
ZAG Flybrary zbirka trenutno broji gotovo 700 naslova na hrvatskom i nekoliko stranih jezika te uključuje različite žanrove - od romantike, znanstvene fantastike i trilera, putopisa i biografija, do romana i priča namijenjenih djeci.
 
Kako bismo pratili na koje destinacije naše knjige putuju, ali i otkuda su stigli novi naslovi, pozivamo putnike da koriste hashtag #ZAGFlybrary i podijele svoj sadržaj s nama na društvenim mrežama
Izvor: Zagreb Airport

Objavljeno 03.06.2022.

Najnoviji postovi

Korisni linkovi sa aktualnim informacijama i pravilima ulaska u pojedine zemlje
Putovanja na letovima unutar EU bez maske
Povratak linije Toronto - Zagreb kompanije Air Transat
United Airlines se vraća u Hrvatsku linijom New York - Dubrovnik

Galerija

Najnovija putovanja