NAJNOVIJE VIJESTI AVIOKOMPANIJA

BARCELONA - direktni letovi iz Zagreba do kraja listopada!


Croatia Airlines i Vueling do kraja ljetnog reda letenja (28. listopada) nastavljaju uredno prometovati na svojim redovnim sezonskim linijama između Barcelone i Zagreba. Vueling prometuje na ovoj liniji dva puta tjedno, utorkom i subotom. Za razliku od Vuelinga, Croatia Airlines na ovoj liniji prometuje svakog utorka, četvrtka i nedjelje.

Vueling na spomenutoj liniji koristi zrakoplove tipa A320 kapaciteta 180 sjedala, pa je na 9 povratnih letova u listopadu dostupno ukupno 3.240 sjedala. Croatia Airlines u listopadu će obaviti tri leta više (ukupno 12), a s obzirom na to da na liniji hrvatskog avioprijevoznika prometuje manji zrakoplov tipa A319, ukupan broj dostupnih sjedala u posljednjem mjesecu ove ljetne sezone iznosi 3.456. Dva spomenuta prijevoznika između Zagreba i Barcelone u listopadu ukupno nude čak 6.696 sjedala.

Navedeni avioprijevoznici neće produžiti razdoblje prometovanja između Zagreba i Barcelone u predstojeći zimski red letenja, već se ponovno uvođenje istih linija očekuje sljedećeg proljeća.


Izvor: Croatian Aviation


Objavljeno 27.09.2022.

Najnoviji postovi

Korisni linkovi sa aktualnim informacijama i pravilima ulaska u pojedine zemlje
Putovanja na letovima unutar EU bez maske
Povratak linije Toronto - Zagreb kompanije Air Transat
United Airlines se vraća u Hrvatsku linijom New York - Dubrovnik

Galerija

Najnovija putovanja