NAJNOVIJE VIJESTI AVIOKOMPANIJA

AIR BALTIC - nove linije za Hrvatsku!


Air Baltic, latvijski nacionalni avioprijevoznik koji u ljetnom redu letenja već prometuje na više linija prema hrvatskim zračnim lukama, najavio je 18 novih linija za ljetni red letenja sljedeće godine, a među njima se nalaze i dvije nove linije prema hrvatskim zračnim lukama.

Od 02. svibnja sljedeće godine, Air Baltic uvodi redovnu liniju između Tallinna i Dubrovnika, dva puta tjedno, svakog utorka i subote, a letovi su planirani sve do kraja rujna sljedeće godine.

Dan ranije, 01. svibnja 2023., Air Baltic će obaviti inauguracijski let na novoj liniji između Tallinna i Splita koja će u prometu također biti dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, također do kraja rujna.

Uz ove dvije potpuno nove linije, Air Baltic i sljedećeg ljeta planira prometovati na sljedećim linijama:

  • Riga - Rijeka,

  • Riga - Split,

  • Riga - Dubrovnik, te

  • Vilnius - Dubrovnik.

Uvođenjem dvije nove linije iz Tallinna prema Dubrovniku i Splitu, Air Baltic bi sljedećeg ljeta trebao imati čak 6 redovnih linija prema tri hrvatske zračne luke. Ovaj avioprijevoznik u svojoj floti koristi isključivo zrakoplove tipa A220, kapaciteta 145 putnika, dok će na dvije nove linije iz Tallinna biti ponuđeno više od 24 tisuće dodatnih sjedala.


Izvor: Croatian Aviation

Datum objave: 10.10.2022.

Najnoviji postovi

Korisni linkovi sa aktualnim informacijama i pravilima ulaska u pojedine zemlje
Putovanja na letovima unutar EU bez maske
Povratak linije Toronto - Zagreb kompanije Air Transat
United Airlines se vraća u Hrvatsku linijom New York - Dubrovnik

Galerija

Najnovija putovanja