NAJNOVIJE VIJESTI AVIOKOMPANIJA

TRADE AIR - Krenuli domaći letovi


U prometu su dugoočekivani domaći PSO letovi Trade Aira, privatne hrvatske aviokompanije koja će u sljedećih nekoliko godina obavljati linijski zračni promet unutar Republike Hrvatske.

Do kraja listopada Trade Air će prometovati na sljedećim linijama:

  • Osijek - Zagreb - Osijek,

  • Osijek - Pula - Split - Pula - Osijek,

  • Osijek - Rijeka - Osijek,

  • Rijeka - Split - Dubrovnik - Split - Rijeka,

  • Osijek - Zadar - Osijek, te

  • Rijeka - Zadar - Rijeka.

Odlična je to prilika za sve one koji će putovati ovog mjeseca, pogotovo zbog akcije Hrvatske turističke zajednice "Mjesec hrvatkog turizma" u kojoj su brojni sadržaji dostupni po bitno povoljnijim cijenama. 

Spomenute linije od izuzetne su važnosti za manje hrvatske zračne luke, poput Osijeka i Rijeke, ali i drugih, jer će se linije nastaviti i u zimskom redu letenja.  Trade Air je otvorio prodaju za sve letove na domaćim linijama za razdoblje od kraja listopada pa sve do kraja ožujka sljedeće godine.

Red letenja u zimskim mjesecima se razlikuje od ljetnog, a samo u razdoblju od ožujka do listopada prometuje linija Osijek - Zadar - Osijek te Rijeka - Zadar - Rijeka. Na linijama Trade Aira prometovati će spomenuti poljski prijevoznik, Sprint Air, s zrakoplovom tipa Saab340, kapaciteta 34 putnika, što je popriličan iskorak u usporedbi s zrakoplom koji je ranije prometovao na ovim linijama.

Prtljaga:  Dozvoljen 1 komad predane prtljage težine do 13kg i 1 komad ručne prtljage težine do 5 kg. Dimenzije prtljage: Zbroj dimenzija predane prtljage ne smije prelaziti 140 cm, a ručne 115 cm (ZBOG OGRANIČENOG TERETNOG PROSTORA U ZRAKOPLOVU VIŠAK KOMADA ILI KG PRTLJAGE NIJE DOZVOLJE). Prtljaga za bebe: Bebe nemaju pravo na predanu prtljagu, osim kolica.


Pošaljite nam upit na zagreb@atlantis-travel.hr ili nas kontaktirajte na 01/48 111 55.


Izvor: Croatian Aviation

Datum objave: 14.10.2022.

Najnoviji postovi

Korisni linkovi sa aktualnim informacijama i pravilima ulaska u pojedine zemlje
Putovanja na letovima unutar EU bez maske
Povratak linije Toronto - Zagreb kompanije Air Transat
United Airlines se vraća u Hrvatsku linijom New York - Dubrovnik

Galerija

Najnovija putovanja