NAJNOVIJE VIJESTI AVIOKOMPANIJA

Kako za 300 eur doći iz Moskve do Hrvatske

U Srbiju iz Moskve za 300 dolara, a za Zagreb ?

Srbija nije nova destinacija za aviokompaniju Jazeera Airways, let iz Kuvajta za Beograd postoji već duže vrijeme. Međutim, u Moskvu su počeli pristajati nedavno - od lipnja 2023. Učestalost letova je za sada dva puta tjedno, utorkom i petkom. Planiraju da let bude cjelogodišnji.
Među prednostima leta koji traje više od 11 sati (5,5 sati do Kuvajta, potom - pristajanje 1 sat i 20 minuta i još 4,5 sati do Beograda), predstavnici Jazeera Airwaysa naveli su pristupačnost. Cijena karte sa Jazeera Airways gotovo je dvostruko isplativija od cijene izravnog leta - od 290 do 390 američkih dolara u jednom smjeru po osobi (36 tisuća rubalja) naspram 70 tisuća rubalja (767
američkih dolara) za direktan let. Osim toga, izravni prijevoznik često nema mjesta na letovima, što se ne može reći za njihove letove sa transferom. Još jedna napomena: dopuštena besplatna prtljaga za Jazeera Airways iznosi 30 kg po osobi.

Što se tiče letova, Kuvajtski zrakoplovni prijevoznik Jazeera Airways leti iz moskovske zračne luke Domodedovo. Polazak iz Moskve je u 00:45, u 05:45 već stiže u Kuvajt. Sve što dalje trebate je izaći iz aviona, prošetati par minuta do sustava za provjeru, zatim čekati u redu oko pet minuta i otići u čekaonicu. Tamo se tranzitnim putnicima odmah izdaju ukrcajne karte za sljedeći let, tako da ne moraju nigdje posebno ići po njih. Oko 7:20 polijeće se za Beograd.
Rusi koji su letjeli Jazeera Airwaysom iz Moskve za Beograd primijetili su da tako dugo putovanje nije uopće naporno.

Beograd - Zagreb

Iz Beograda za Zagreb dalje možete doći sa aviokompanijom Air Serbia. Letova ima svaki dan, a utorkom i petkom u ljetnoj sezoni lete prema slijedećem rasporedu:

utorkom JU  234   BEOGRAD - ZAGREB   1830   1945 
petkom  JU  234   BEOGRAD - ZAGREB   1705   1820

Cijena karte u jedno smjeru kreće se od 30 eur na dalje.

Za sva dodatna pitanja i rezervaciju letova Air Serbia stojimo na raspolaganju na 01/4811155, zagreb@atlantis-travel.hr


Izvor: Atorus

Objavljeno 19.7.2023.


Najnoviji postovi

Korisni linkovi sa aktualnim informacijama i pravilima ulaska u pojedine zemlje
Putovanja na letovima unutar EU bez maske
Povratak linije Toronto - Zagreb kompanije Air Transat
United Airlines se vraća u Hrvatsku linijom New York - Dubrovnik

Galerija

Najnovija putovanja