Opći uvjeti

Opći uvjeti

Prilikom izvršenja rezervacije na našoj stranici, putnik se slaže s općim uvjetima poslovanja. Ukoliko se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, niste dužni koristiti našu stranicu. Naše osnovno sredstvo komunikacije je e-mail, stoga Vas molimo da nam za sve eventualne nejasnoće ili pitanja pošaljete e-mail na zagreb@atlantis-travel.hr.

REZERVACIJE


Savjetujemo Vam da uvijek sami napravite rezervaciju karte na našoj stranici. Trošak izdavanja karte je niži kada napravite rezervaciju sami putem naše stranice, nego kada nam upit pošaljete na e-mail i mi izvršimo rezervaciju za Vas.

Prilikom rezervacije provjerite da li ste točno upisali ime i prezime putnika (mora biti isto kao u važećoj putnoj ispravi sa kojom putujete; naknadna promjena imena nije moguća) PRITOM NE KORISTEĆI HRVATSKE DIJAKRITIČKE ZNAKOVE "Ć,Č,Đ,Š,Ž,ć,č,đ,š,ž" nego umjesto njih upotrebljavajte "C,D,S,Z,c,d,s,z", provjerite da li ste upisali točnu e-mail adresu, jer ako ona nije točna, nećemo biti u mogućnosti poslati Vam potvrdu rezervacije niti elektronsku kartu. Provjerite plan puta, vremena polaska/dolaska/odlaska, da li imate dovoljno vremena između letova za presjedanje, da li opcija uključuje ili ne uključuje chekiranu/predanu prtljagu, i sve detalje Vašeg putovanja. Sa uvjetima koji vrijede za Vaše putovanje biti ćete upoznati prilikom kupnje aviokarte. Potvrdu rezervacije primiti ćete na e-mail. Kada vašu rezervaciju provjerimo izdajemo Vam elektronsku kartu i ukoliko je sve u redu elektronsku kartu Vam šaljemo na e-mail.

Ukoliko zbog tehničkih ili sličnih problema nije moguće izdati kartu biti ćete o tom obaviješteni u najkraćem mogućem roku, Vaša kartica neće biti terećena i biti će Vam ponuđena alternativna opcija letova ili plaćanja ukoliko je moguća.

Ukoliko kartu kupujete u našoj poslovnici i/ili bilo kojim oblikom komunikacije sa našim agentom sa uvjetima specifične (odabrane) usluge biti ćete upoznati prilikom rezervacije i/ili kupnje.

POTVRDA REZERVACIJE


Potvrdom rezervacije na 3. koraku, potvrđujete točnost upisanih podataka (ime i prezime putnika, datum rođenja, adresa, podaci iz putovnice, i ostalih podataka koji se traže), složili ste se s uvjetima agencije i uvjetima aviokompanije, odabranim vremenima letova, uključenom prtljagom i cijenom usluge.
Otkazivanje karte i promjena datuma putovanja podložni su uvjetima karte/usluge s kojima ste se složili tijekom rezervacijskog procesa, prihvaćanjem uvjeta aviokompanije.
Vaša karta nije kupljena ili usluga potvrđena sve dok ne primite potvrdu izvršene rezervacije te elektronsku kartu za Vaše putovanje.

NAPLATA


Na našoj stranici moguće je izvršiti plaćanje kreditnim karticama American Express, Visa, Diners i MasterCard. Plaćanje debitnim karticama nije moguće.
Prilikom naplate Vaše kreditne kartice, postoji mogućnost da kartica bude odbijena. U tom slučaju ćemo Vas odmah obavijestiti putem maila i zamoliti Vas za alternativan način plaćanja. Kartica može biti odbijena zbog nedovoljnog dnevnog limita, manje sredstva na računu nego što ste planirali, krive adrese, itd. Ukoliko nije moguće teretiti navedenu kreditnu karticu, a Vi nam ne javite alternativni način plaćanja u istom danu unutarbradnog vremena, Vaša rezervacija biti će otkazana.
Krivi podaci kreditne kartice mogu rezultirati otkazivanjem Vaše rezervacije, prolongiranjem izdavanja karte, i porastom cijene karte. Molimo Vas da navedete točne podatke da bi se izbjegle komplikacije.
Ostali mogući načini plaćanja su: gotovina – plaćanjem u agenciju, i uplata na žiro račun agencije – nakon potvrde rezervacije na mail dobivate podatke za izvršenje uplate. Nakon primljene kopije uplate na e-mail, isti dan i unutar radnog vremena agencije, izdajemo kartu i šaljemo Vam ju mailom.
Prilikom izvršenja rezervacije prihvaćate financijsku odgovornost za sve izvršene transakcije.

PROVJERA


U nastojanju da izbjegnemo mogućnost prevare kreditnim karticama, zadržavamo pravo provjere kreditne kartice s pripadajućom bankom, i možemo Vas tražiti da nam putem faksa ili e-maila pošaljete kopiju kreditne kartice skupa s osobnom iskaznicom.

OSIGURANJE


ATLANTIS TRAVEL d.o.o. preporučuje uplatu putnog osiguranja: dragovoljnog zdravstvenog osiguranja za vrijeme boravka u inozemstvu, osiguranja od posljedica nesretnog slučaja, osiguranja prtljage, osiguranja od otkaza putovanja, ili osiguranja All risk.

OBVEZE PUTNIKA


Putnik je dužan posjedovati valjane osobne putne isprave i za to se sam pobrinuti.
Troškove gubitka ili krađe osobnih dokumenata tijekom putovanja snosi putnik.
Putnik je dužan brinuti se da on osobno, njegovi dokumenti i prtljaga ispune uvjete predviđene viznim, graničnim, carinskim, zdravstvenim i drugim propisima, kako RH, tako i zemlje u koju se putuje. ATLANTIS TRAVEL d.o.o. nije odgovoran za odluke carinskih i policijskih i drugih državnih tijela kojima se putniku ne dozvoljava ulazak u pojedinu zemlju.
Putovanja u neke zemlje zahtijevaju vizu te obvezna cijepljenja protiv nekih bolesti. Putnik je dužan informirati se o neophodnosti vize ili cijepljenja za državu u koju ili kroz koju putuje. ATLANTIS TRAVEL d.o.o. preporučuje da se putnik prije odlaska u inozemstvo o neophodnosti vize informira u ambasadi države u koju putuje, te o potrebi cijepljenja na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (http://www.hzzo.hr; http://www.who.int ).
Putnik je dužan suzdržati se od ponašanja koje bi moglo ugroziti sigurnost i odvijanje zračnog prijevoza.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA


Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge. Isti će se koristiti i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putnik prihvaća da će osobne podatke ATLANTIS TRAVEL d.o.o. koristiti radi izrade rezervacije za prijevoz, kupnje putne karte, pribavljanja pomoćnih usluga, pružanja usluga, zadovoljavanja imigracijskih propisa i propisa ulaska u zemlju, i prezentiranja tih podataka javnopravnim tijelima, u svezi s putnikovim putovanjem. ATLANTIS TRAVEL d.o.o. se obvezuje da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge. Ukoliko putnik zaključi policu osiguranja osobni podaci proslijediti će se osiguravajućem društvu.

AVIO KARTE


Točnost podataka


Promjena imena u izdanoj karti nije moguća. To se odnosi na bilo kakvu izmjenu u imenu (uključujući i jedno slovo, promjenu prezimena uslijed sklapanja braka, naknadno obaviještavanje o postojanu dva prezimena i slično). Putnik, ili netko tko u ime putnika radi rezervaciju, dužan je točno navesti sve podatke o imenu i prezimenu putnika. Prijevoznik će omogućiti prijevoz isključivo putniku imenovanome u putnoj karti, a od putnika se može zahtijevati odgovarajuća identifikacijska isprava. Prilikom izvršenja rezervacije ime i prezime putnika mora biti upisano identično kao što piše u putovnici. Ukoliko zamijenite poziciju imena i prezimena, to se naknadno ne može promijeniti i karta neće biti valjana. Putne karte nisu prenosive na druge osobe. Putnik neće imati pravo na let ako ne osigura pozitivnu identifikaciju te ako elektronska karta nije valjano izdana na putnikovo ime. Bebe, djeca i putnici mlađi od 25 godina često ostvaruju popust prilikom kupnje avio karata, zbog toga je važno da u rezervaciju upišete točan datum rođenja, kao što piše u putovnici. Dobne skupine u avio prometu su – bebe (INF, do 1,99 godine), djeca (CHD, do 11,99 godine), omladina (YTH, do 24,99 godine), te odrasli (ADT).

Prijava za let/korištenje avio karte


Za letove unutar Hrvatske preporučamo da budete na check-inu minimalno 90 minuta prije leta. Za međunarodne letove preporučamo da budete na check-inu minimalno 2 sata prije leta, kod međunarodnih letova u inozemstvu čak i 3 sata prije. U slučaju kašnjenja putnika na check-in u predviđeno vrijeme, smatra se da se putnik nije pojavio na letu i avio kompanije u tim slučajevima otkazuju kartu bez mogućnosti nadoknade.
Kuponi avio karte moraju se iskoristiti prema predviđenom redoslijedu. Ako npr. imate let Zagreb-Beč-Varšava, morate se čekirati u Zagrebu, te preko Beča stići do Varšave. Nije se moguće npr. ukrcati u avion tek u Beču i iskoristiti kartu za put do Varšave. Ukoliko se ne ukrcate u početnom gradu naznačenom na Vašoj karti, kompanija cijelu kartu otkazuje bez mogućnosti povrata sredstava.
U slučaju da ste preko naše stranice rezervirali povratnu avio kartu, obvezatni ste iskoristiti polazni kao i povratni let. Ukoliko se ne ukrcate na polazi let, povratni let se automatski otkazuje, a nadoknada od strane avio kompanije odnosno ATLANTIS TRAVEL d.o.o. ne postoji. Isto vrijedi u slučaju da se ne ukrcate na povratni let, u tom slučaju nikakav povrat novca za neiskorišteni dio karte nije moguć.

Valjanost avio karte


Putna karta u međunarodnom prijevozu valjana je za prijevoz u razdoblju od 30 dana, 2 mjeseca, 3 mjeseca, 6 mjeseci ili do godine dana od dana kada je počelo putovanje, odnosno ovisno o pravilu tarife po kojoj ste kupili kartu.

Aerodromske pristojbe


Primjenjive pristojbe su one koje su na snazi na dan plaćanja avionske karte u cijelosti. Ukoliko prilikom rezervacije ne ostavite broj kreditne kartice, već želite kupiti kartu kroz 24 sata, postoji mogućnost promjene ukupne cijene karte zbog promjene aerodromskih pristojbi koje su podložne promjenama od trenutka rezervacije do trenutka kupnje karte. Putnik je obvezan platiti iznos pristojbi koje su na snazi na dan plaćanja avionske karte u cijelosti.

OTKAZIVANJE I PROMJENE


Otkazivanje leta od strane avio kompanije


ATLANTIS TRAVEL d.o.o. djeluju kao agent zrakoplovnih tvrtki u svojstvu posrednika i nije odgovoran za postupke izvršene od strane zrakoplovne kompanije.
Zrakoplovne kompanije usred određenih okolnosti, zadržavaju pravo promjene rasporeda leta bez prethodnog obavještavanja. Uslijed vremenskih uvjeta, prirodnih katastrofa, svjetskih, ratnih ili zdravstvenih problema, bankrota zrakoplovne kompanije, problema s kapacitetom – zrakoplovna kompanija može otkazati ili promijeniti vrijeme leta.
U bilo kojem od navedenih slučajeva ATLANTIS TRAVEL d.o.o. ne preuzima odgovornost nego je ona isključivo na prijevozniku pa tako i za povrat uplaćenih sredstava.
Ukoliko dođe do bankrota aviokompanije i/ili potpunog otkaza leta moguć je povrat uplaćenih sredstava u onom trenutku kada navedena sredstva kompanija refundira agenciji.
Ukoliko je let otkazan par dana prije putovanja, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-maila. Prijevoznici u tim slučajevima nude alternativu, let do krajnje destinacije drugim avionom u drugo vrijeme. Mi ćemo Vas obavijesiti o alternativi koju prijevoznik nudi, i ukoliko Vam odgovara, novu elektronsku kartu poslati na e-mail, bez dodatnih troškova za putnika. Ukoliko alternativa neće odgovarati, ostvarujete pravo na povrat sredstava.
Ukoliko je let otkazan na dan putovanja, prijevoznik će Vam na licu mjesta (na aerodromu) ponuditi alternativu, let do krajnje destinacije drugim avionom u drugo vrijeme.

Otkazivanje leta ili promjena datuma putovanja od strane putnika


Ukoliko želite otkazati kupljenu kartu, to je moguće prema uvjetima aviokompanije koja ste pročitali i s kojima ste se složili prilikom izvršenja rezervacije na 3.koraku. Isto vrijedi za promjenu datuma putovanja, ona je moguća isključivo prema uvjetima prijevoznika s kojima ste se složili prilikom izvršenja rezervacije. Za sve zahtjeve oko otkaza karte/promjene datuma putovanja, pošaljite nam e-mail na zagreb@atlantis-travel.hr, najkasnije dva dana prije početka putovanj i unutar radnog vremena agencije.
Ukoliko je promjena dozvoljena mi ćemo Vam, prema uvjetima karte i raspoloživosti mjesta na letu na novom traženom datumu putovanja, javiti iznos promjene. U vezi promjene datuma putovanja putnik se uvijek može obratiti i direktno avio kompaniji koja je prijevoznik (npr. u predstavništvo avio kompanije direktno na aerodromu ili njihovom uredu u gradu). Ukoliko putnik prilikom kupnje karte predviđa da bi zbog određenih situacija morao otkazati putovanje, preporučujemo uplatu police osiguranja od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza ne može se uplatiti naknadno već samo na dan kupnje karte. Osiguranje od otkaza u pravilu vrijedi samo u sljedećim slučajevima, i to uz obaveznu pismenu potvrdu/dokaz: bolest ili smrtni slučaj u užoj obitelji.
Za ostale slučajeve (otkazivanje sastanka, promjene u sustavu izdavanja vize, prometna nesreća…) možete ugovoriti All risk osiguranje (uvjeti All risk osiguranja se nalaze na našoj stranici). U slučaju otkazivanja karte agencija zadržava naknadu za izdavanje karte i sve transakcijske troškove povezane sa izdavanjem karte (naknade za plaćanje, troškovi bankovnih transakcija i sl.).

POSEBNA POMOĆ


Putnik je dužan obavijestiti ATLANTIS TRAVEL d.o.o. o svim činjenicama u pogledu svog zdravlja i stanja, a koje bi mogle ugroziti odvijanje putovanja ili izvršenje usluge. Prihvaćanje na let nepraćene djece, osoba s invaliditetom i osoba smanjene pokretljivosti, trudnica, bolesnih osoba ili ostalih osoba koje zahtijevaju posebnu pomoć putnik mora naglasiti službeniku ATLANTIS TRAVEL d.o.o. prije zaključenja usluge. Putovanje djece bez pratnje roditelja, ili zakonskog staratelja, katkad podliježe posebnim zahtjevima po zakonima i pravilima zemlje u/iz koje se leti. Isključiva je odgovornost roditelja, ili zakonskog staratelja, da pribavi sve potrebne dokumente odnosno udovolji svim takvim zahtjevima. Za sve posebne zahtjeve obratite se agentu ATLANTIS TRAVEL d.o.o., budući da letovi za određene destinacije i na određenim zrakoplovnim kompanijama nemaju mogućnost rezervacije sjedala i odabira posebnog obroka.

Prijevoz trudnica


Žene koje su trudne manje od 28 tjedana, zdrave i nemaju nikakvih komplikacija u trudnoći, mogu se primiti u zrakoplov bez liječničke potvrde. Traje li trudnoća više od 28 tjedana, a najviše do 35 tjedana, potrebna je liječnička potvrda koja nije starija od sedam dana i kojom se potvrđuje da se porođaj neće dogoditi unutar 4 tjedna od početka putovanja. U tom slučaju nema medicinskih prepreka za putovanje zrakoplovom. Samo ako trudnica putuje radi kirurškog zahvata ili liječenja, moraju biti popunjeni i priloženi dokumenti koji se zahtijevaju pri prijevozu bolesnih i invalidnih putnika.

Prijevoz djece


Djeca do 1,99 godina starosti imaju popust na kartu, uz dopuštenu prtljagu od 10 kg. Uvjet je da dijete sjedi u krilu osobe s kojom putuje. Za dijete između dvije i jedanaest godina (11.99 god), koje zauzima posebno sjedalo a u pratnji je odrasle osobe, najčešće se odobrava popust od 25 posto na netto cijenu karte, ovisno o primijenjenoj cijeni za odraslog putnika u pratnji. Nepraćena djeca mogu putovati sama ukoliko ih na aerodrom doprati odrasla osoba koja prijevozniku na propisanom obrascu daje pismenu izjavu kojom potvrđuje da će dijete netko dočekati na krajnjoj destinaciji. Prilikom rezervacije obavezno napomenite djelatniku ATLANTIS TRAVEL d.o.o. da će dijete putovati samo.

Kućni ljubimci


U kabini zrakoplova (zajedno s putnikom) mogu se prevoziti samo mali psi i mačke (ovisno o prijevozniku 1 ili do 2 psa ili 1 do 2 mačke na letu) do maksimalne kilaže 8 kg sa spremnikom, ako to ne zabranjuje aviokompanija ili država u koju se ljubimci prevoze. Prijevoz životinja obavezno treba unaprijed rezervirati, jer naknadnu potvrdu nakon kupovine aviokarte nemožemo garantirati, a njihov se prijevoz uvijek dodatno naplaćuje. U putničkoj kabini istodobno se može prevoziti samo jedna životinja, i to u propisanom spremniku. Veličina spremnika je ograničena i propisana kod svake aviokompanije. Veći kućni ljubimci (iznad 8 kg) prevoze se u prtljažniku zrakoplova kao predana prtljaga. Putnik treba sam osigurati odgovarajući spremnik/kontejner. Napomenite agentu ATLANTIS TRAVEL d.o.o. ukoliko želite organizirati prijevoz kućnog ljubimca, prije kupnje karte, jer postoje ograničenja kod pojedinih aviokompanija (ne dozvoljavaju sve aviokompanije prijevoz ljubimaca u kabini, i postoje ograničenja prema pasmini).

PRTLJAGA


Prtljaga se prevozi kao predana (chekirana) i ručna (nepredana/cabin bag) prtljaga. Ovisno o uvjetima tarife i aviokompanije predana prtljaga može biti uključena u cijenu ili se dodatno plaća. Kod odabira letova obratite pažnju da li odabrani letovi uključuju ili ne uključuje predanu (chekiranu) prtljagu. Za većinu letova primjenjuje se piece concept – putnici imaju pravo ponijeti jedan komad predane i jedan komad ručne prtljage, čije dimenzije i težinu određuje prijevoznik. Za sigurnost, na sve komade prtljage stavite Vaše podatke (ime i prezime, adresu, kontakt telefon) na vanjski i unutarnji dio prtljage.
Savjetujemo Vam da prije putovanja provjerite listu dozvoljenih i ne dozvoljenih predmeta.

Predana prtljaga


Predana prtljaga mora biti označena putnikovim imenom i ostalim osobnim podacima, a uključuje kovčege i torbe koji se mogu čvrsto zatvoriti. Nakon predaje prijevozniku prtljage koju putnik želi predati, prijevoznik će uzeti prtljagu u posjed i izdati prtljažni identifikacijski privjesak za svaki komad predane prtljage. Zbog sigurnosnih razloga od putnika se može zahtijevati da dopusti pretragu, rendgenski pregled ili bilo koju drugu vrstu pregleda sebe ili svoje prtljage. Prijevoznik može uskratiti da preveze kao prtljagu bilo koji predmet za koji prijevoznik razumno drži da je nepodoban za prijevoz zbog njegove težine, mjera, obujma ili drugih obilježja, ili je nepodoban za prijevoz zbog sigurnosnih ili operacijskih razloga, ili zbog udobnosti ostalih putnika.

Ručna prtljaga


Avio kompanije dozvoljavaju prijevoz jednog komada ručne prtljage po putniku, poput male putne torbe, laptopa ili aktovke. Maksimalna težina ručne prtljage u većini slučajeva ne smije prelaziti 8 kg (ovisno o aviokompaniji). Ručna prtljaga mora biti veličine i oblika koji može stati ispod sjedala u avionu ili odjeljka iznad glave (točne dimenzije ručne prtljage ovise o avioprijevozniku).

Višak prtljage


Kod zrakoplovnog prijevoza, putnik je obvezatan platiti naknadu za prijevoz prtljage koja prelazi težinu dopuštene besplatno ili unaprijed plaćene prevezene prtljage prema važećim pravilima i cijenama prijevoznika.

Preuzimanje prtljage


Putnik je dužan preuzeti prtljagu odmah po slijetanju na destinaciju. Prijevoznik nije dužan provjeriti da li je putnik preuzeo svoju prtljagu. U slučaju kašnjenja ili gubitka prtljage putnik se dužan odmah javiti Lost&Found odjelu aviokompanije prijevoznika tj. s kojom je putovao.

Oštećena / Izgubljena prtljaga


ATLANTIS TRAVEL d.o.o. ne preuzima odgovornost za izgubljenu ili oštećenu prtljagu. Prijave za izgubljenu prtljagu putnik upućuje prijevozniku. Kod zrakoplovnog prijevoza, za prtljagu je odgovorna isključivo zrakoplovna kompanija, i to na osnovi propisa koji vrijede u zračnom prometu. Prijevoznik je odgovoran za gubitak ili kašnjenje koje je nastalo u tijeku zračnog prijevoza njegovom krivnjom. Prtljaga obično kasni tijekom tranzitnih letova, kada je vrijeme između dva povezana leta relativno kratko, i prtljaga se ne stigne prebaciti na slijedeći let. Za izgubljenu prtljagu najprije se smatra da kasni, te je u većini slučajeva pronađena na jednom od aerodroma kroz koji ste putovali. Putnici moraju prijaviti nestanak prtljage čim to primijete. Šteta na prtljazi mora se također prijaviti prijevozniku odmah po slijetanju na destinaciju.

NAKNADA ZA IZDAVANJE AVIOKARATA (TICKETING SERVICE CHARGE) I OSTALE AGENCIJSKE USLUGE


ATLANTIS TRAVEL d.o.o. za posredovanje između putnika i aviokompanije naplaćuje posredničku naknadu. Naknade se naplaćuju za izdavanje aviokarata, promjene već izdanih karata i eventualne posebne zahtjeve putnika koji zahtijevaju posebne procedure (rezervacija sjedala, nepraćeni maloljetnici, prijevoz kućnih ljubimaca i sl.).
Naknada i promjene se naplaćuju po izdanoj aviokarti a sa iznosima ćete biti upoznati prilikom rezervacije. Iznosi ovise o destinaciji na koju se leti, dodatnim uslugama, aviokompaniji i načinu plaćanja usluge.
Ukoliko je usluga izdavanja karte izvršena, u slučaju otkazivanja karte agencija zadržava iznos naknade za izdavanje i svih povezanih transakcijskih troškova. Iznos naknade za izdavanje je nepovratan.

REKLAMACIJE


Prouzročenu štetu na zdravlje, ručnu prtljagu i na ostalom osobnom vlasništvu putnik je dužan odmah prijaviti prijevozniku, koji će o tom sastaviti zapis. Ako je oštećena predana prtljaga, putnik mora podnijeti pisanu pritužbu u roku od sedam dana, a u slučaju kašnjenja prtljage u roku od dvadeset i jedan dan. U oba slučaja rok počinje teći od dana kad je prtljaga stavljena putniku na raspolaganje. Svaki prigovor mora biti podnijet u pisanom obliku, ako je potrebno i na službenim stranicama aviokompanije. Tražbina za naknadu bilo koje štete zastarijeva za dvije godine računajući od dana kad je zrakoplov stigao ili trebao stići u mjesto odredišta ili od dana kad je prijevoz prekinut. Način obračunavanja razdoblja zastare bit će utvrđen u skladu s mjerodavnim pravom nadležnog suda. Putnik i ATLANTIS TRAVEL d.o.o. će sporove nastojati razriješiti sporazumno, a u suprotnom ugovaraju nadležnost suda u Zagrebu. Mjerodavno pravo će biti Hrvatsko pravo.

ZAVRŠNE ODREDBE


Ovi uvjeti i upute za putovanje isključuju sve dosadašnje uvjete i upute o putovanju. Opći uvjeti i upute o putovanju su sastavni dio ugovora kojeg putnik sklapa s agencijom ATLANTIS TRAVEL d.o.o.. Stranke se obvezuju da će moguće sporne slučajeve riješiti sporazumno. Ukoliko to nije moguće, u slučaju spora nadležan je sud u Zagrebu, a primjenjuje se pravo Republike Hrvatske.